Okej då!

Tänkte prova att blogga. Själv läser jag en massa bloggar som handlar om allt och inget. Har dock inte bestämt mig för vad den ska handla om direkt. Jag har ju inte ett särskilt spännande liv och en massa superroliga händelser att rapportera om, men det kanske kan vara skönt att få skriva av sig ibland, vad vet jag,,,,
Så kort och gott får den handla om det som faller mig in för dagen.

Har inte tänkt dra hela mitt livs historia, det får komma eftersom. Kan bli lite tradigt att dra 40 år i långbänk så jag tar det när det passar in.

I morse när jag klev ur sängen vid 06:30 var det -19 grader, fy tusan så kallt!! Rimfrosten satt kvar i ögonfransarna efter det att hästutsläppet var avklarat kan jag lova.
Jag är inte skapt att klara av så sträng kyla, fryyyser så förbaskat dygnet runt!! KAN bero på att jag är urdålig på att klä mig varmt så egentligen får jag skylla mig själv.
Jag kör liksom " stå mitt i brallan metoden" som sitter kvar sedan tonåren då det var tufft att frysa... (idiotiskt).
Har faktiskt bestämt mig för att införskaffa ett par långkalsonger eller ett par överdragsbyxor,, sen!

I alla fulla fall har min dag varit helt fantastiskt rolig som vanligt! Just nu så gör jag VFU ( verksamhetsförlagd utbildning) på Hortlax Vårdcentral. Dessvärre är det sista veckan nu och det är helt otroligt hur fort 4 veckor faktiskt har gått. Idag har jag fått ta en hel del prover och satt EKG på 2 patienter. Låter väl kanske inte speciellt spännande men det ÄR det.. och det är extra roligt när man får göra det på egen hand, att de andra sjuksköterskorna faktiskt litar på att jag kan själv. Och det gick bra, ingen dog iallafall ...

Efter jobbet så har livet varit som vanligt, handla, laga mat, diska, städa och sedan plugga lite.. inget kul alls. Snart ska jag se på DH och sedan blir det väl sängen skulle jag tro.

Nja, inget vidare inlägg detta, hade inget av värde att dela med mig av känns det som. Men jag ska bättra mig, det lovar jag!


RSS 2.0