Jobbar

TRÖTT!!!

Huvva vad jag vill sova! Känner mig helt urlakad. Huvudet värker, känns som tusen blixtar som far igenom då och då, jag får hoppas att det är snilleblixtar och inget allvarligt.


Sitter och tittar igenom kommande studiehandledningar.. jösses vad jobb!! det blir då ingen vila och ro kan jag lova. Psykologikursen är tuff, men sen kommer en ännu gedignare och omfattande, nämligen en medicin och kirurgi kurs..ojojoj vad många moment det är i den!!
Det kommer bli skitroligt, jag älskar att fördjupa mig i sjukdomar och sånt, men samtidigt kommer den nog att bli oerhört intensiv.
Lite trist att böckerna är så fruktansvärt dyra.. notan hamnar på 2500:- om man ska köpa alla böckerna nya.  Jag har ju förmånen att få tillbaka pengar för nyinköpta böcker från facket upp till 2950:- per termin, men det är ju fler kurser i nästa termin och säkert krävs många böcker till dom också..

Förundransvärt egentligen hur det är möjligt att universitet kan tro att studenter verkligen har råd med all litteratur, jag menar studiemedlet räcker ju garanterat INTE till detta. Dessutom så brukar man endast använda några sidor i böckerna..
Hittade massor med böcker på blocket till salu, lustigt men där står att just de böckerna är oanvända??!! Hur ska man tolka det? Att böckerna inte behövs??
Ja om man visste hur man ska göra..

Längtar till jul. Det ska bli urmysigt att fira hemma för en gångs skull. Det är flera år sedan sist. Då var mamma och Hasse hos oss och det var riktigt mysigt.
I år ska vi fira tillsammans med Britt,Fredrik och Clara och deras barn och det blir jättekul, vi har aldrig riktigt firat tillsammans tidigare så det blir något nytt..
Måste få ordning på julklapparna också, men jag vet ungefär vad jag ska köpa till alla redan, så det ska väl inte vara något större bekymmer.

Jag önskar mig 2 saker:

En varm lång, mjuk morgonrock!!
Puma parfym, flowing... åå så gott den luktar!!!

Man får väl se vad tomten kommer med!! =)

Nu ska jag hämta en kopp kaffe och förhoppningsvis ska jag väl piggna till lite.
Läntar tills jag får krypa ner i en varm säng brevid min kära make!!
Kommentarer
Postat av: Anders

Verkar som du har huvudet fullt just nu...trodde aldrig jag skulle säga det åt dig..hahaha

2010-12-04 @ 10:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0